• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зінченко: В країні й надалі процвітає кучмізм

    Опубликовано: 2005-11-07 14:37:00
    Голова Партії патріотичних сил України Олександр Зінченко 7 листопада під час візиту на Рівненщину повідомив, що в Україні, порівняно з часами президентства Леоніда Кучми, мало що змінилося. Про це повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
     
    Нині в Україні, на думку Олександра Зінченка, вкрай потрібні не просто політики, а політики-практики, здатні не лише говорити, а й працювати. Останніх він не бачить на керівних посадах, як на центральному рівні, так і на регіональних. «Ми живемо в класичній атмосфері кучмізму», – каже Олександр Зінченко. Для прикладу він наводить багатовекторність у міжнародній політиці, яка, за його словами, принесла чимало шкоди в попередні роки. Це саме робиться й тепер. У США, Великій Британії та Німеччині, за інформацією лідера партії, вже по три місяці вакантні посади послів. Чиновники ж у столиці «замість того, щоб працювати по 16-18 годин на добу, наїли вже по другому підборіддю».
     
    Хабарів, на думку Олександра Зінченка, в Україні нині беруть вдвічі більше, ніж раніше. Це, як він каже, пояснюють «доплатою за ризик».
     
    Лідер Партії патріотичних сил України вважає, що першочергового реформування потребує судова система. Він пропонує обирати суддів максимум на 4-5 років, зробити їх діяльність абсолютно прозорою. Крім того, необхідно ліквідувати недоторканість депутатів усіх рівнів. На його думку, вона призведе до того, що на наступних виборах в депутати будуть намагатися пройти кримінальні елементи. Це він підтверджує тим, що нині в Донецьку область масово почали повертатися люди, які були причетними до порушень на минулих виборах і які перебували до останнього часу в розшуку. Всі вони мають депутатські
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.