• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Олександр Черненко: Звільненнями губернаторів Ющенко формує «лаву запасних»

    Опубликовано: 2005-11-07 14:45:00
    «Слава Богу, якщо Президент дійсно незабаром звільнить ряд губернаторів, це піде тільки на краще. Адже не можна так довго тримати людей у підвішеному стані, проте несподіванок тут не буде. Єдине, що незрозуміло, чому так довго це тягнулося, очевидно, йшли якісь домовленості й шукали наступників», — заявив сьогодні під час засідання політ-клубу «Вітамін Ц» у Львові прес-секретар Комітету виборців України Олександр Черненко.
     
    О.Черненко, зазначаючи, що подібні ротації є цілком логічними та очікуваними, назвав регіони, які незабаром залишаться без голів обласних адміністрацій: Чернігівська, Чернівецька, Луганська, Кіровоградська, Вінницька та Донецька області.
     
    «Ці люди не випадуть із обойми і це вже підтвердив Рибачук. Вони або перейдуть на іншу посаду, або підуть на підвищення, чи матимуть прохідні місця у виборчих списках. Очевидно, що дехто з них побореться за місця мера. Але, точно, взірцево-показових покарань не відбуватиметься», — зазначив прес-секретар КВУ.
     
    За його словами, таким чином Президент формує «лаву запасних», якої досі не було й люди займали посади випадково. «Ті процеси, що зараз відбуваються, те що Ющенко не б’є горшки, а формує «лаву запасних», знімаючи з посади — не усуває з політики, можна прогнозувати, що ці люди так чи інакше будуть просуватися все його президентство», — додав О.Черненко.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.