• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тягнибок приєднався до „когорти” звинувачувачів Порошенка, Жванії, Мартиненка, Безсмертного, Рибачука, Васюника

    Опубликовано: 2005-11-07 15:02:00
     «Коли я побачив, як Президент тримається отих п’явок, маються на увазі Порошенко, Жванія, Мартиненко, Безсмертний, Рибачук, Васюник та інші, які п’ють кров з нього і з усього українського народу, то я переконався, що кращого чекати годі. Змін уже не буде», – заявив учора, 6 листопада, народний депутат України Олег Тягнибок у Буську (Львівська область) під час зустрічі з виборцями, повідомляє «ЗІК».

    За словами О.Тягнибока, нинішній генеральний прокурор Олександр Медведько, запропонований Президентом на цю посаду, є ставлеником Порошенка, так що нікуди Віктор Андрійович від свого оточення не дінеться. Але, як вів далі нардеп, Президент зробив свій вибір сам, йому потрібні Рабинович, Червоненко, Жванія¸ Порошенко, Мартиненко. «Він сам сформував собі своє оточення. Він робить на нього ставку, всіх решту, хто був зайвий – він відкинув», – зазначив О. Тягнибок.

    Оскільки вся розмова О.Тягнибока крутилася навколо захисту прав українців в Україні, то він також говорив про те, що за рік діяльності нова влада нічого не зробила для українців. «Для євреїв – зробили, з росіянами і поляками мирилися. Не кажіть, що у влади на це часу не було. Не правда», – переконував нардеп.

    Олег Тягнибок зазначив також, що наближення Президентом до себе Пінчуків, Ахметових, Суркісів – дозвіл президентом мільярдерам грабувати далі Україну і її народ. «Ющенко дав їм зелену карту далі на грабування України», – наголосив О.Тягнибок. – То вже все. Козирів на довіру до нього як Президента далі немає, при всій повазі до Віктора Андрійовича. Ми сподівалися на Ющенка, але Ющенко не хоче бути нашим Президентом, Президентом українців».

    А людям, які втратили віру у Президента, Олег Тягнибок відповів так: « У тій ситуації, що склалася, ми усі є членами однієї партії – партії розчарованих, але не тих, що опустили руки».

    О.Тягнибок презентував також розроблену ним Програму захисту українців. Він також зазначив, що з ініціативи ВО «Свобода» 5 листопада у Бердянську Житомирської області стартувала Всеукраїнська акція «Підтримай закон про заборону комуністичної ідеології». Проект цього закону О.Тягнибок подав у ВР 1 листопада 2005 року. Він уже зареєстрований у ВР. Тепер, за словами нардепа, цей закон висунуто на громадське обговорення, аби українці змогли перечитати його і подати свої доповнення, що є основною метою акції.
     
    Депутат
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.