• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тимошенко отримала нагороду і закликала не впадати у відчай

    Опубликовано: 2005-11-07 16:07:00
    Екс-прем'єру Юлії Тимошенко у понеділок в посольстві Польщі в Києві вручили нагороду "Людина року" економічного форуму в Криниці.
     
    Отримавши нагороду, Тимошенко сказала, що розцінює цю нагороду як визнання вчинку українського народу, який виборов перемогу на Майдані.
     
    "Це не стільки оцінка моїх дій, скільки тих людей, що стояли на Майдані", - зазначила вона.
    Тимошенко закликала громадян України "не впадати у відчай".
     
    "Попри бурхливий розвиток демократичних процесів в Україні, щоб у вас не склалось враження, що щось зроблено дарма (на Майдані ) і втратило ціну", - попросила вона.
    "Я вірю, що все було зроблено вірно і треба лише справу довести до логічного завершення", – запевнила Тимошенко.
     
    У свою чергу представник програмної ради форуму в Криниці Зигмунт Бердиховський сказав, що у своїх рішеннях щодо лауреатів вони не враховують політичні обставини.
    "Ми заявляли, що у своїх рішеннях є незалежними від політичного тиску і тиску ззовні, наші рішення є остаточними і не підлягають змінам", - зазначив він, коментуючи чутки про те, що Тимошенко спочатку намагалися позбавити нагороди.
     
    Тимошенко заявила, що хоче передати нагороду для зберігання, де її побачать якнайбільше людей.
     
    "Для зберігання ми знайдемо найбільш публічне місце. В Могилянці є музей помаранчевої революції, до речі, дуже добрий. Я передам нагороду в той музей, де її зможе побачити якнайбільше людей", - сказала Тимошенко.
     
    Тимошенко не стала відповідати на інші запитання журналістів. Зокрема на репліку із залу, чи прийде вона на Майдан разом з Ющенком, Тимошенко відповіла: "Не можна всі новини повідомляти одразу".
     
    Пізніше, на питання про річницю Майдану вона відповіла: "Ми визначимось таким чином, щоб святкувати разом з людьми".
     
    Українська правда
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.