• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Конференція Любарської районної організації Житомирської Партії регіонів

    Опубликовано: 2005-11-07 16:34:00
    На цю конференцію прибули делегати зі всіх населених пунктів Любарщини.

    На порядок денний виносились наступні питання: про стан підготовки Любарської партійної організації до проведення виборчої компанії 2006 року; роз’яснення Стратегії економічного розвитку України, розробленою Партією регіонів; про перереєстрацію сільських партійних організацій; вибори делегатів на обласну Конференцію, що відбудеться у кінці листопада.

    Після заслуховування всіх доповідей, присутні на Конференції Любарської районної організації Житомирського обласного відділення Партії регіонів вирішили: роботу Любарської районної організації та її голови Малиша Є. І. визнати задовільною; інформацію Якименко М. Є. щодо Стратегії економічного розвитку України що була прийнята на засіданні Політради 18 жовтня цього року – прийняти до відома та довести всіх жителів Любарського районну через членів Партії регіонів; провести перереєстрацію сільських партійних організацій згідно новому законодавству України та визначенні терміни. Про результати перереєстрації повідомити до Житомирського обласного відділення Партії регіонів; обрати делегатів на обласну конференцію обласного відділення Партії регіонів що відбудеться у кінці листопада цього року.

    Прес-служба Партії регіонів
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.