• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мітинг-пікет у Херсоні за участю Партії регіонів та Союзу молоді регіонів України

    Опубликовано: 2005-11-07 17:01:00
    На центральній площі біля кінотеатру «Україна» була поставлена палатка, біля якої десяток активістів з прапорами партії та дівчата в накидках з партійною атрибутикою розповсюджували листівки та спілкувалися з населенням. В листівках висвітлено візит Віктора Федоровича Януковича на Херсонщину та детально прокоментовано питання, пов’язані з Програмою та Статутом партії, Стратегією економічного розвитку України.

    Чимало перехожих звертались до учасників акції з питаннями про останній з’їзд Партії, необхідність підписання меморандуму, про політичні репресії, продаж «Криворіжсталі».

    В акції взяли участь кілька ролерів, які їздили по площі з партійними прапорами привертаючи увагу мешканців міста. Крім листівок було розповсюджено понад 1000 примірників чергового номеру міжрегіональної газети «Від А до Я».

    Переважна більшість людей, які в цей час знаходилися в центрі міста, позитивно сприйняли акцію. Чимало теплих слів пролунало на адресу Партії регіонів та її лідера. Висловлювалися побажання щодо активізації діяльності не тільки міської, але, в першу чергу, первинних осередків – основи партії.

    Прес-служба Партії регіонів
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.