• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чорновіл не сприймає принципів кадрової політики Президента України

    Опубликовано: 2005-11-08 10:11:00
    Член фракції Партії регіонів «Регіони України» Тарас Чорновіл не розуміє принципів кадрової політики чинної влади. Тому і не може спрогнозувати кадрових перестановок, які можуть стосуватися губернаторського корпусу.

    «Все, що стосується кадрової політики Ющенка - це для мене щось незрозуміле. Взагалі, у відставку мали піти ті, які дали колосальний економічний розвал, колосальне збурення пристрастей і негативних емоцій. Наприклад, рівненський і київський губернатори Червоній і Жовтяк», - сказав Тарас Чорновіл.

    Щодо того, за яким принципом будуть проводиться нові призначення, депутат висловив припущення, що «принцип буде політичний і партійний. Після того, як УНП заявила про те, що вони йдуть на вибори самостійно, і стають досить болісним конкурентом для партії «Наша Україна», я не здивуюся, якщо саме їх губернатори підуть у відставку. Принаймні, двоє губернаторів від УНП вже б мали піти з своїх посад. Можливо, нині поставлять менш скандальних губернаторів».

    Прес-служба Партії регіонів
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.