• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Артеменко: Інформація щодо двохсот заяв про вихід з партії – цілковита брехня

    Опубликовано: 2005-11-08 10:23:00
    "Незабаром – вибори і нечисленний загін розкольників, які вже давно стали під прапори інших політичих сил, намагається організувати інциденти, аж до мордобою, щоб привернути до себе увагу засобів масової інформації", - так голова Запорізької обласної організації "Народного Союзу Наша Україна", губернатор області Юрій Артеменко прокоментував акції, влаштовані колишніми партійцями, зокрема, пікетування обласної конференції "Нашої України" та демонстративне подання заяв про вихід із партії.
     
    "Щодо двохсот заяв – то це цілковита брехня. У тих випадках, які ми вже перевірили, люди або самі нічого не знали про свої заяви, або за вказаними адресами взагалі ніхто не проживає – тобто, це звичайна підробка", - заявив Юрій Артеменко.
     
    "Свого часу ми звернули увагу на те, що Запорізька міська партійна організація не розвивається. До нас почали звертатися члени партії з проханням розглянути діяльність голови міського осередку Вадима Тихонова. Люди скаржилися на те, що він не лише не зумів організувати роботу організації, але й веде кулуарні розмови про проходження в партійні виборчі списки, - розповів лідер "нашоукраїнців" реґіону. – Водночас до нас звернулися вісім членів Ради міської організації з проханням розглянути відповідність дільності Тихонова Статуту і Програмі "Нашої України". Контрольно-ревізійна комісія провела перевірку, зробила свої висновки і на підставі цих висновків були прийняті відповідні рішення".
     
    За словами Юрія Артеменка, після цього "деякі члени партії в обласному центрі почали, всупереч Статуту, домагатися підпорядкування міської парторганізації безпосередньо Києву, намагалися внести розкол в організацію та інше; все скінчилося тим, що кількох осіб виключили з партії".
     
    "Коли міською організацією керував Вадим Тихонов, то прийом до партії в Запоріжжі припинився – за довгий час було прийнято лише одну особу. Люди, зокрема, представники малого та середнього бізнесу, говорили, що не хочуть вступати до "Нашої України" саме через ситуацію в міській організації. Після того, як Тихонов був виключений з партії, чисельність осередку збільшилася майже удвічі. Була хвороба, яку ми вилікували, і відразу почалося зростання партійних лав", - зазначив Юрій Артеменко.
     
    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.