• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тернополяни молитвою відзначили чергову річницю жовтневого перевороту

    Опубликовано: 2005-11-08 11:34:00
    7 листопада 2005 року в усіх церквах Тернополя та районних центрів області пройшли поминальні богослужіння на вшановання жертв комуно-більшовицького режиму. Ініціатором проведення богослужінь виступила Тернопільська обласна організація Конгресу Українських Націоналістів.
     
    На думку націоналістів Тернопільщини, в день річниці перевороту, що привів до найтрагічніших наслідків в історії людства, варто згадати всіх його жертв, а не прославляти творців тоталітарного режиму, всі роки існування якого супроводжувались неприкритим брутальним терором проти власного народу.
     
    За найприблизнішими підрахунками жертвами „червоного терору” стало понад 100 млн. громадян. Голодомори, „великі чистки”, депортації, репресії, „гулаги” – є невід’ємною часткою комуністичної практики та ідеології. І спроби певних політичних сил надати цій даті святкового характеру є паплюженням пам’яті всіх невинно замучених тоталітарним режимом. Пам’ять про криваву ціну комуністичного експерименту не має права забутись.
     
    Прес-служба КУН
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.