• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Трудову Україну» намагаються ліквідувати

    Опубликовано: 2005-11-08 11:57:00
    До прес-служби політичної партії «Трудова Україна» надійшла інформація про намагання розпустити «Трудову Україну» і викреслити її з переліку політичних партій в Україні.

    Як стало відомо, группа Сівковича-Кужель, яких було виключено із лав партії на IX позачерговому з‘їзді політичної партії «Трудової України» і яка до останнього часу намагалася перехватити керівництво партією з метою втягнути її до будь-якого блоку в обмін на місця у парламенті, відчула безперспективність своїх зусиль і вирішила обміняти вже не бренд «Трудової України», а її партійний актив.

    Як повідомило джерело інформації, группою політичних заколотників рішення про розпуск «Трудової України» було прийнято в зв‘язку з початком формування блоків. Зрозуміло, що без юридичного підґрунтя участь групи Сівковича у жодному з них неможлива. На разі зазначимо, що офіційно головою політичної партії «Трудова Україна» є Коновалюк Валерій Ілліч, і жодних юридичних підстав для ствердження іншого не існує.


    Прес-служба партії „Трудова Україна”
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.