• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Микола Жулинський: "Наша Україна" вітає підвищення зарплати працівникам культури

    Опубликовано: 2005-11-08 14:19:00
    "Депутатська фракція партії "Народний Союз Наша Україна" завжди виступала за підвищення платні працівникам культури і вітає зрушення у цьому питанні, – заявив журналістам депутат парламенту, член Ради "Нашої України" Микола Жулинський, коментуючи вступ у дію наказу Міністерства культури і туризму "Про впорядкування умов оплати праці працівників культури на основі Єдиної тарифної сітки".
     
    "Ми сподіваємося також, що міністерство подбає про заповнення робочого дня у працівників культури в регіонах. Адже там більше половини їх працюють на пів чи й на чверть ставки. Проблему треба вирішувати до кінця", - наголосив парламентарій.
     
    Микола Жулинський зазначив, що згідно з цим наказом нижня межа зарплати працівників першої тарифної категорії встановлено на рівні 332 грн. (такий оклад матимуть музейні наглядачі, опалювачі, робітники сцени та інші), а особам, які мають найвищий тарифний розряд, посадовий оклад встановлено в розмірі 1112 грн. "Важливо, – наголосив депутат, – що передбачено надбавки до платні працівникам культури за високі показники в розмірі 50% від посадового окладу, а особам, удостоєним почесних звань "народний" та "заслужений" визначено надбавки відповідно 40 і 20 відсотків. Перерахунок платні та надбавок до неї здійснюється за період з першого вересня 2005 року".
     
    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.