• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Юрій Ключковський пропонує провести кампанію "Перевір себе у списку виборців!"

    Опубликовано: 2005-11-08 14:54:00
    "Центральною виборчою комісією і робочими групами була проведена величезна робота", – сказав сьогодні журналістам член Президії Ради партії "Народний Союз Наша Україна", представник Президента України у Верховній Раді Юрій Ключковський, коментуючи інформацію про те, що вже з початку листопада громадяни можуть ознайомитися зі списками виборців, а для їх уточнення Центвиборчком має ще п'ять місяців.
     
    "Це велике досягнення, – зазначив Юрій Ключковський, – оскільки навіть первинна цифра – 36 мільйонів виборців, яка на три мільйони менша від того, що було 24 листопада, і більш ніж на мільйон – від того, що було 26 грудня минулого року, – показує і тодішній масштаб фальсифікацій, і те, наскільки серйозна сьогодні виконана робота".
     
    "Однак я утримався б від надто оптимістичних оцінок, – зауважив представник Президента в парламенті, – бо, власне, зараз починається другий, дуже важливий етап роботи зі списками виборців. Потрібен серйозний підхід робочих груп до уточнення багатьох позицій, потрібна активність самих виборців, які повинні звертатися і перевіряти, чи включені вони до списків. Потрібна також робота політичних партій, представлених у контрольних групах, щоб заохотити людей і робочі групи до активної діяльності".
     
    "Мені здається, що необхідна і певна пропагандистська кампанія з цього приводу, якийсь заклик типу "Піди і перевір себе у списку виборців!". Бо без такої перевірки бути впевненим, що все гаразд, я б усе-таки не рекомендував", – додав Юрій Ключковський.
     
    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.