• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бізнесмени „купують” місця у виборчих списках

    Опубликовано: 2005-11-08 15:00:00
    Громадська організація Комітет виборців України стверджує, що їй відомо про факти торгівлі місцями у партійних списках на парламентські вибори наступного року.
     
    Нині немає прозорості у формуванні партійних списків, рівно ж як і немає чітких партійних програм, за які мав би голосувати виборець, нарікає експерт Інституту політичних технологій Олег Процак. Виборець Львівщини вирізняється консервативністю, вважають експерти.
     
    Попри це, спостерігається плавне “перетікання” електорату від комуністів до соціалістів, від “Нашої України” до “БЮТ”, зазначає голова Комітету виборців України у Львівській області Роман Кошовий. Він повідомив, що місцеві бізнесмени вже активно розпочали торги за місця у партійних списках: “Якщо виходити із системи міст України, то місто Львів стоїть на позиції від 50 до 150 тисяч доларів за місце до міської ради. На сьогодні багато бізнесменів не готові заплатити такі гроші, вважаючи, що ця цифра завелика”. До Верховної Ради суми коливаються від п’яти до семи мільйонів доларів, додає Кошовий. Ці кошти, за його словами, зазвичай, офіційно не проходять через виборчі фонди.
     
    Львівська газета
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.