• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Губернатор Вінницької області заявляє, що його область напередодні виборів намагаються зробити "заручником політичних розрахунків"

    Опубликовано: 2005-11-08 15:29:00
    Про це Домбровський, який є одним з кандидатів на звільнення, заявив в ефірі Радіо "Свобода" 7 листопада ввечері.

    "В черговий раз Вінницьку область напередодні виборчої кампанії пробують зробити заручником певних політичних розрахунків, чи емоцій, чи амбіцій", - сказав він.

    За його словами, у нього була зустріч з віце-прем’єром Романом Безсмертним, який не пояснив причину звільнення Домбровського. "Було тільки сказано, що це є політичним рішенням", - додав губернатор.

    "Переконаний в тому, що будь-які рішення, які за 3-5 місяців до виборчих перегонів, то це є абсолютно неправильно, нелогічно і неефективно", - зазначив він.

    Домбровський також повідомив, що група губернаторів приїхала в секретаріат президента для того, щоб зустрітися з президентом.

    "Перш за все, я хотів би проінформувати президента України про реальний стан соціально-економічного розвитку Вінницької області, про ті досягнення і ті проблеми, які ми маємо за 9 місяців роботи в 2005 році", - розповів Домбровський.

    Як пише газета Комерсант-Україна, Вінницький губернатор також повідомив, що отримав пропозицію про переведення до Києва на посаду заступника міністра, від якої відмовився. А його заступник Іван Гамрецький вважає, що Домбровський потрапив до списку на звільнення "в результаті політичних інтриг".

    Газета також наводить дані Державного комітету статистики, за якими економічні результати Вінницької області за три квартали 2005 року є "відмінними".
     
    Вголос
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.