• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Ужгороді розпочалася брудна боротьба за крісло мера

    Опубликовано: 2005-11-08 15:37:00
    В Ужгороді в боротьбі за найвищу міську посаду в хід пішов бруд. У ніч на вівторок невідомі закидали брудом «біг-бордове обличчя» одного з претендентів на посаду міського голови Юрія Чижмаря. Політолог Віктор Пащенко вважає, що чим ближче до виборів, тим більше буде таких ситуацій.
     
    «Ці вибори будуть значно гострішими, – зазначив у коментарі ЗІКу політолог, директор Інституту політичних досліджень Віктор Пащенко. – На доленосність вони не претендують, однак це не завадить великій напрузі навколо перегонів за посаду міського голови. Дедалі вони ставатимуть все бруднішими. У буквальному розумінні цього слова.
     
    Йдеться про хуліганські дії, підпільні листівки. Можуть закидати пляшками, десь у когось може згоріти машина«.
     
    Віктор Пащенко вважає, що загалом боротьба точитиметься поміж трьома кандидатами від трьох основних груп: Погорєлова і команди, Ратушняка і команди та команди «помаранчевих».
     
    Останню «представляють кілька претендентів – Чучка, Чижмарь, Каламуняк, можливо, Солонтай – які врешті-решт визначаться з однією кандидатурою», – переконаний Пащенко.
     
    Загалом виборча кампанія в Ужгороді стартувала більше ніж півроку тому. Про свої мерські амбіції заявили чинний голова Віктор Погорєлов, нардеп і екс-мер Сергій Ратушняк.
     
    Пізніше про свої наміри балотуватись на першу посаду міста підтвердили керівник апарату ОДА, в.о. голови міського осередку НСНУ Юрій Чижмарь та депутат облради член НСНУ Мирослава Каламуняк. Зголосились також депутат міськради Павло Чучка, Анатолій Синишин, Сергій Слободянюк, Олександр Доктор.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.