• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прес-служба РОО НСНУ: Червонія підтримує Тимошенко, а сам Червоній є її палким симпатиком

    Опубликовано: 2005-11-08 17:11:00
    Прес-служба Рівненської обласної організації «Народний Союз Наша Україна» розповсюдила інформацію під назвою "Усе тайне стає явним". У прес-релізі припускається, що "Червонія підтримує Тимошенко, а сам Червоній є її палким симпатиком". Як підтвердження сказаному прес-служба наводить приклад – приїзд цими днями до Рівного "соратника Тимошенко – в інтригах проти Ющенка – Олександра Зінченка". Про це повідомив 8 листопада власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
     
    У прес-релізі йдеться: "Він приїхав як керівник нікому невідомої кишенькової партії і, начебто, захотів зустрітися з виборцями та пресою. Формально – типова робоча поїздка. Таких візитерів Рівненщина бачить щодня. Але саме Зінченку чомусь дали провести свою прес-конференцію мало не в кабінеті голови ОДА".
     
    Від імені всіх журналістів Рівненщини прес-служба підкреслила, що "усі журналісти звернули на це увагу, і зробили свій висновок. Тепер вони не здивуються, якщо невідома партія Зінченка увійде в блок Костенка. І, якщо за Зінченком прийде Каськів, з яким у Зінченка була дуже плідна співпраця напередодні і впродовж скандального вересня. А Каськів – керівник партії "Пора". Усі разом вони будуть говорити, що йдуть незалежним ні від кого курсом, але насправді критикуватимуть у першу чергу саме партію Ющенка".
     
    Далі в інформації прес-служби зазначено: "Сьогодні в таке декому важко повірити, але… Визначальний крок у цьому напрямку УНП вже зробила. Справжні наміри цієї партії очевидні всім, хто аналізує політичні процеси. Пройде зовсім небагато часу і всі інші люди також розберуться – що й до чого. Вони побачать – хто сіє розбрат, і зрозуміють – чому. І зроблять свій вибір..."
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.