• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Ділова Львівщина» створить громадську приймальню «Штрихи до портрета кандидата»

    Опубликовано: 2005-11-09 10:36:00
    Громадське об’єднання «Ділова Львівщина» виступило за розробку меморандуму про зобов’язання кандидатів у депутати та створення громадської приймальні «Штрихи до портрета кандидата», куди можна приносити відомості про того чи іншого кандидата у депутати, – про це було заявлено вчора, 8 листопада, під час зборів представників громадського об’єднання «Ділова Львівщина».
     
    Підприємці висловили думку, що кошти, вилучені за продаж «Криворіжсталі», слід використати не на проїдання, а на інвестиції та підтримку малого і середнього бізнесу. «На підтримку бізнесу цього року у бюджеті передбачено лише 2 млн. грн., а за останні роки на підтримку бізнесу на Львівщині було виділено 100 тис. грн.», – повідомив Іван Ривак, голова Львівського обласного об’єднання організації роботодавців.
     
    Депутат Львівської обласної ради Михайло Чемерис стосовно майбутніх виборів наголосив, що «усі білети уже продані», тому слід ретельніше дивитися на те, хто саме входить у партійні списки.
     
    Іван Зозуля, голова організації роботодавців хімічних підприємств Львівщини, наголосив на необхідності підприємців висловлювати свою позицію через державне телебачення та радіо. Олександр Максимчук повідомив, що є доручення Кабміну України, згідно з яким державне телерадіомовлення має висвітлювати питання регуляторної політики та підприємництва.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.