• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Петро Олійник: Перша п’ятірка партійного списку НСНУ стане відома 12 листопада

    Опубликовано: 2005-11-09 10:48:00
    На ІІ Всеукраїнському з’їзді політичної партії «Народний Союз Наша Україна», який відбудеться 12 листопада, буде сформовано першу п’ятірку партійного списку.
     
    «Я думаю, Центральний виконком та Рада партії розставили правильні акценти у процесі формування партійних списків. Микола Катеринчук та Роман Безсмертний стоять на позиції максимальної прозорості цього процесу. Я переконаний, що рейтингове голосування за кандидатів у списку партії, – це один з механізмів, який відповідає вимогам демократичності. Окрім того, важливою є оцінка суспільством кандидатів у ради різних рівнів. Тому необхідно надати можливість громадськості висловити свою думку щодо людей, яких партії пропонуватимуть у владу», – сказав Петро Олійник.
     
    Він висловив переконання, що регіональні списки «Нашої України» формуватимуться не менш прозоро та демократично. Однак, за словами Петра Олійника, для цього необхідно провести широку внутрішньопартійну роботу та обговорити кожну кандидатуру, яка представлятиме «Нашу Україну» у владі після виборів.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.