• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Представники Северодонецької організації УНП підписали загальне звернення до Президента з проханням замінити северодонецький суд

    Опубликовано: 2005-11-09 12:12:00
    З пропозицією сформувати новий склад Северодонецького суду звернулися до Президента Віктора Ющенка представники Северодонецької міської організації Української народної партії та керівники ряду северодонецьких організацій парламентських партій. Своє звернення вони мотивували тим, що «в існуючому суді громадяни не можуть захищати свої права, порушені місцевою владою».
    пропозицією сформувати новий склад Северодонецького суду звернулися до Президента Віктора Ющенка представники Северодонецької міської організації Української народної партії та керівники ряду северодонецьких організацій парламентських партій. Своє звернення вони мотивували тим, що «в існуючому суді громадяни не можуть захищати свої права, порушені місцевою владою».
     
    «Відповідно до ст.18 чинного Кодексу адміністративного судочинства України місцевим загальним судам, як адміністративним судам, підсудні адміністративні справи, у яких однієї зі сторін є орган чи посадова особа місцевого самоврядування», - говориться у зверненні.
     
    У такий спосіб виникла ситуація, що у жителів міста Северодонецька більше немає суду, у якому вони можуть оскаржити неправомірні рішення міської ради чи дії міського голови. «З огляду на це, просимо Вас ужити належних заходів по формуванню в місті Северодонецьку суду з новим складом суддів, що були б незалежними, аби розглядати адміністративні позови проти органів і посадових осіб місцевого самоврядування відповідно до законів України», - говориться у зверненні до Президента керівників міських організацій партій.
     
    Прес-служба УНП
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.