• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Андрій Юсов: «Партія регіонів» крім виборів, фальсифікує історію

    Опубликовано: 2005-11-09 16:09:00
    Дружні джерела в Азербайджані передали Громадянській партії «ПОРА» запис інтерв‘ю члена фракції «Партії регіонів» Тараса Чорновола місцевій телекомпанії «Лідер», - повідомив член Політради «ПОРИ» Андрій Юсов.

    Згідно з цим записом, народний депутат Тарас Чорновіл заявив, що «представники «ПОРИ» є найбільш одіозними особами, організаторами фальсифікації президентських виборів на користь Ющенка в 2004 році».

    З цього приводу Андрій Юсов заявив, що «фальсифікації з боку влади, на чолі якої під час виборів стояв лідер «Партії регіонів», були неоднозначно доведені Верховним Судом та судовими процесами в регіонах України. Абсолютна більшість засуджених за фальсифікації – представники кандидата від «Партії регіонів». Тому заяви Тараса Чорновола можуть лише викликати подив мірою неадекватності окремих діячів».

    Як наголосив член Політради «ПОРИ», такі заяви представника Партії регіонів є ознакою політичного дальтонізму, який змушує на чорне казати біле.

    За словами Андрія Юсова, «Партія регіонів ще не має у своїй історії досвіду проведення виборчих кампаній без фальсифікацій, а тому вибори в нових прозорих умовах можуть стати для неї неприємною несподіванкою».
     
    Прес-служба партії "Пора"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.