• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Орест Муц: Ющенко дав гарбуза УНП з ідеологічних мотивів

    Опубликовано: 2005-11-09 16:38:00
    Голова Тернопільської облорганізації УНП Ярослав Джоджик в ефірі Тернопільської телекомпанії «TV-4» повідомив, що УНП прийняла «рішення не блокуватись для участі в виборах-2006 ні з «Народним Союзом Наша Україна», ні з БЮТ, а створити окремий блок національно-демократичних сил». Голова Тернопільського обласного відділення Партії регіонів Орест Муц з цього приводу зауважив: «Гадаю, бути УНП в НСНУ чи не бути, вирішували не уенпісти, а той, кого виборці зазвичай називають №1 в списку НСНУ, – Віктор Ющенко». Про це Західну інформаційну корпорацію повідомили 9 листопада у прес-службі ТОВ Партії регіонів.
     
    Орест Муц продовжив: «Такий висновок можна зробити, хоча б з того, що УНП враз зайняла позицію ображених, стала активно критикувати чинну владу «за недотримання передвиборних обіцянок», заявляти, що вони, цитуючи Джоджика, «не схвалюють того, що відбувається в державі». Схоже, що дала гарбуза уенпістам і Тимошенко. Бо чому б це Джоджика ні з того ні з сього стало дратувати оточення леді Ю, а саме, якщо цитувати нардепа: «Бродський, Губський, Волков»? Чому Ющенко позбувається помаранчевих колег? Згадайте, внаслідок яких подій у ВР з’явилась фракція УНП. Як тільки Костенко зрозумів, що з поділу владного пирога йому залишились недоїдки, уенпісти пішли від НУ і створили окрему фракцію. Сьогодні спостерігаємо наступний етап – УНП йде на вибори одна, бо на виборах-2006 їй не світять «ласі шматки» ні в списку родичів близьких – НСНУ, ні в списку родичів далеких – таборі Тимошенко. Разом із тим УНП чудово усвідомлює, що їй буде важко подолати 3% парламентський бар’єр – звідси і намагання втиснутись в опозиційну нішу та здобути симпатію виборця.
     
    З таким минулим, як у керманичів УНП, зсув цієї партії на маргінес помаранчевості був прогнозованим. Прогляньте склад фракції УНП – «костенківці», що усунули В’ячеслава Чорновола від керівництва Рухом! Але я б не радив виборцям тішитись з того, що НСНУ очистилась. Ющенко очистився від основних ідеологічно забруднених розкольників Руху, але разом з тим довіряє обласній організації "НСНУ", нардепам, які бізнес від політики відділяють дуже умовно. Прізвища цих нардепів більше б прикрасили реприватизаційні списки. Так, нардеп Олег Гуменюк очолив Тернопільську обласну організацію "Народний Союз Наша Україна". А виборці ж знають нардепа як того, хто був причетним до приватизації тернопільського хлібозаводу».
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.