• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Закарпатська обласна організація партії НСНУ не вдоволена керівництвом партії і наполягає на його переобранні

    Опубликовано: 2005-11-09 17:09:00
    Закарпатська обласна організація партії «Народний Союз Наша Україна» поширила заяву щодо ситуації в партії. У ній, зокрема, висловлено незадоволення керівництвом партії, яке «самоусунулось від активної позиції та участі у суспільно-політичному житті України та партії». Тому обласна організація наполягає на переобранні складу ради партії. Про це 9 листопада Західній інформаційній корпорації повідомили в Незалежному громадському прес-центрі «Закарпатський вибір-2006».
     
    У заяві також висловлено підтримку курсу Президента України Віктора Ющенка. Свою позицію закарпатські нашоукраїнці мають намір оприлюднити у столиці під час Другого з'їзду партії "Народний Союз Наша Україна".
     
    На розгляд з’їзду партії буде винесено пропозицію обласної конференції ЗОО НСНУ включити Миколу Вегеша, ректора УжНУ, до складу ради НСНУ. За таке рішення одноголосно (129 голосів) висловилися учасники обласної конференції.
     
    На конференції також було ухвалено провести масштабне рейтингове опитування закарпатських виборців, яке б дозволило визначити найбільш авторитетних партійців, чиї імена можуть потрапити до виборчих списків.
     
    Учасники конференції також підтримали зняття недоторканості з депутатів, водночас пропоновану антикорупційну програму закарпатські члени НСНУ не схвалюють, вважаючи її запізнілою.
     
    Представники Хустського осередку партії виступили із заявою про наявність конфлікту в осередку. Ситуацію вивчатиме спеціальна контрольно-ревізійна комісія.
     
    Зібрання ЗОО партії НСНУ проходило під головуванням екс-губернатора Закарпаття, міністра з надзвичайних ситуацій Віктора Балоги.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.