• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тимошенко: У нас з Віктором Ющенком спільні ідеологічні погляди, але різні шляхи досягнення цілей

    Опубликовано: 2005-12-05 12:40:00
    «У нас з Віктором Ющенком спільні ідеологічні погляди, але різні шляхи досягнення цілей», – заявила 3 грудня лідер БЮТ Юлія Тимошенко під час народного віче у Львові.
     
    За її словами, до іншого шляху досягнення цілей розбудови держави, Віктора Ющенка наштовхує оточення, яке «ще під час подій «помаранчевої» революції думало не про Україну».
     
    «Ці люди робили все для того, щоб моя кандидатура навіть не була внесена до списку кандидатів на посаду прем’єр-міністра. Вони хотіли Порошенка. Але злякалися. І коли ми почали лише доторкатися до цієї машини, яка не думала про Україну, а про збагачення за рахунок влади, нові клани об’єдналися зі старими. Ці люди переконали Віктора Ющенка, що Україну можна будувати через компроміс з командою Кучми-Януковича. Я – проти цього. Після президентських виборів до влади в Україні прийшли дві команди: яка хоче будувати Україну, і яка хоче повернути старі схеми Кучми-Януковича. Ми маємо зобов’язання позбавити Ющенка цих людей», – наголосила Ю.Тимошенко.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.