• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Костенко та Плющ на вибори підуть разом

    Опубликовано: 2005-12-05 15:15:00
    Українська народна партія та Партія вільних селян і підприємців України створили виборчий блок.
    Це стало відомо сьогодні під час з'їзду Партії вільних селян і підприємців України. Робоча назва політичного об'єднання - народний блок Костенка-Плюща. До блоку також увійшли Партія "Україна соборна" та Республіканська християнська партія. Лідери об'єднання кажуть, що підтримують політичний курс Президента. Однак на вибори вирішили йти самостійно. Головна мета новоствореного блоку - підтримка українських селян. Остаточний склад блоку стане відомий за кілька тижнів.

    Іван Плющ, голова Партії вільних селян і підприємців України:
    - Тільки Український народний блок може утримати Ющенка, якщо він буде мати вагоме представництво у Верховній Раді наступного скликання. Тільки на нього може спертися Віктор Андрійович. Тому що ми ні разу не зраджували все, що пов'язане з українством.

    Богдан Соколовський, заступник голови УНП:
    - Ми задекларували 10 відсотків на виборах до Верховної Ради України. Ще більший успіх прогнозуємо на виборах до місцевих рад.

    5 канал
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.