• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Заява Кримського рескому Соціал-демократичної партії України (об'єднаної)

    Опубликовано: 2005-12-07 10:32:00
    Спалах пташиного грипу в Криму влада намагається подати як стихійне лихо, що трапилося на півострові, і ніяк не пов'язане з характером діяльності самої влади.

    Однак ще два місяці тому, як підтверджують факти, у деяких районах Криму почався масовий падіж домашньої птиці, на що й місцева, і республіканська влади старанно закривали очі, присипляючи пильність населення, яке неодноразово зверталося з випадків масової загибелі птиці до відповідних органів влади.

    Таким чином, саме бездіяльність влади призвела до катастрофічних наслідків, а місцеве населення виявилося один на один зі своїм лихом.

    Разом з тим істерія, розкручена навколо епідемії пташиного грипу, аж до введення в Криму надзвичайного стану, говорить про те, що влада в повній розгубленості й не керує ситуацією, кидаючись з одних крайнощів до інших.

    Не виключено, що подібні дії є не тільки спробою з боку влади піти від прямої відповідальності за наслідки, які сталися, але й відвернути увагу громадян від політичних процесів, пов'язаних з майбутніми виборами, залякати населення, а в остаточному підсумку - «піймати рибку в мутній воді».

    Волаючим фактом на тлі всього, що відбувається, є заклик одного з керівників Криму складати тушки загиблого птаха біля сільських рад. Чи це не найяскравіший приклад безвідповідальності наділеного високими повноваженнями чиновника від «помаранчевої» влади?

    Втім, таких прикладів некомпетентності й безвідповідальності з боку як вищої ланки управління, так і місцевої влади, можна привести чимало й кінця подібним діям не передбачається.

    Запобігти як конкретному лиху, пов'язаному з наслідками пташиного грипу, так і бідам прийдешнім може лише одне - негайна відставка некомпетентних чиновників, а також залучення осіб, які виявили злочинну бездіяльність, до кримінальної відповідальності.

    Кримський реском СДПУ(О) висловлює свій жаль і співчуття громадянам, які несуть величезні матеріальні й моральні втрати у зв'язку зі злочинною недбалістю влади й призиває населення бути пильним стосовно подальших дій урядових чиновників.
     
    Прес-служба СДПУ(О)
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.