• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лілія Григорович спростувала існування розколу в НСНУ

    Опубликовано: 2005-12-07 10:41:00
    Лілія Григорович несподівано для багатьох увійшла до першої п’ятірки виборчого списку НСНУ. «Я — депутат трьох скликань. Не можу сказати, що є такою «піарною» й зірковою, як, наприклад, наш екс-прем’єр, я не можу сказати, що є маститим економістом, котрий зробить якісь помітні зрушення в господарстві країни. Я працювала так, як могла, і на тому крапка. Так, є частина законів, написаних мною, і слава Богу, що вони почали діяти завдяки Президентові. Звичайно, є партії, які вводять тих чи інших бізнесменів, донорів, як їх прийнято називати, але перед Вами живий приклад, як можна ходити депутатом трьох скликань і мати шанс на четверте скликання», - зазначила Григорович .

    Новоспечений «П’ятий номер» спростувала доцільність вживання термінів «розкол» та «заколот» по відношенню до тих процесів, які відбуваються у НСНУ: «Подібні процеси, якби ми їх не називали, відбуваються в кожній партії. Мотивація таких процесів є двох видів. З одного боку, для оптимізації ролі, функції партії, для адекватності її в тому, чого потребує суспільство. З другого боку, на перший план виходять передвиборчі технології, які мають на меті виграти, перемогти, потрапити в список.

    Я вже переживала розкол Народного руху України перед президентськими виборами, тому на всі ці речі дивлюся певною мірою філософськи. Водночас таке дежавю, яке ми пережили свого часу з Рухом, уже ніколи не повториться. Я в цьому переконана.
     
    ЗІК

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.