• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У "прохідній" частині списку НСНУ Рівненщина представлена двома депутатами, на відміну від "непрохідних" місць Регіонів

    Опубликовано: 2005-12-07 11:50:00
    До "прохідної" частини списку “Народний союз Наша Україна”, який затвердили на з’їзді партії, потрапили двоє членів Рівненської організації партії, зокрема голова обласної організації Віталій Цехмістренко та голова Рівненської міської організації Віктор Матчук, посада якого за списком – керівник Рівненського обласного штабу, повідомляє www.polit.com.ua.

    Зокрема, Віталій Цехмістренко займає у списку 45 місце, а Віктор Матчук – 75.
    Як повідомили у прес-службі РОО НСНУ, в передвиборчому списку партії також голова виконкому обласної організації партії Анатолій Жуковський, голова контрольно-ревізійної комісії Степан Павлюк та член обласної політради Григорій Мініч.

    І вже близько десяти членів РОО Партії регіонів потрапили до передвиборчого списку партії, зокрема народний депутат Павло Сулковський, голова обласної організації Василь Берташ та його заступники Юрій Кічатий і Олексій Губанов.

    За словами заступника голови РОО Партії регіонів Олексія Губанова, Павло Сулковський знаходиться в першій сотні списку, Василь Берташ — у другій, Юрій Кічатий та Олексій Губанов — у третій. Тож інтереси Рівненщини Регіони навряд захищатимуть після виборів
     
    Депутат
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.