• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Волинська «Батьківщина» розповсюдила заяву, у якій назвала екс-керівників Горохівської районної парторганізації зрадниками

    Опубликовано: 2005-12-07 14:08:00
    У відповідь на рішення конференції Горохівської районної партійної організації ВО «Батьківщина» про саморозпуск та перехід до лав УНП бюро Волинської облорганізації ВО «Батьківщина» розповсюдило заяву, у якій назвало її колишніх керівників зрадниками. Про це повідомив 7 грудня власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
     
    У заяві містяться звинувачення на адресу керівника фракції ВО «Батьківщина» у Волинській обласній раді, горохівчанина Андрія Турака та голови Горохівської районної парторганізації Світлани Челядин, котрі не визнали рішення про обрання головою облорганізації «Батьківщини» Віктора Олійника.
     
    «Їм не вистачило здорового глузду й відповідальності сприйняти рішення, проголосоване більш, аніж 70% делегатів обласної конференції, які представляли 10-тисячний загін прихильників Юлії Тимошенко на Волині», – вважають члени бюро ВОО «Батьківщина».
     
    «Безмірні амбіції, безвідповідальні демагогічні заяви і звинувачення Андрія Турака привели його до того результату, який єдино можливий на його короткому і скандальному шляху в нашій партії – зради!», – роблять однозначний висновок автори заяви.
     
    «Бюро обласної парторганізації виключило А.Турака з рядів партії, засуджує дії зрадників і висловлює впевненість, що багаточисельний загін прихильників Юлії Тимошенко в Горохівському районі залишиться в лавах партії ВО «Батьківщина», – констатує у своїй заяві бюро ВОО «Батьківщина».
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.