• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Одесі буде створений регіональний блок Наталії Вітренко, що складатиметься з трьох партій

    Опубликовано: 2005-12-07 14:20:00
    Новий політичний блок, що об'єднає сили народної опозиції, з'явиться в Одесі в середині грудня. Про це повідомила заступник секретаря Одеського обкому Прогресивної соціалістичної партії України (ПСПУ) Ельза Трошина.

    У блок, крім ПСПУ, ввійшли партія ”Російсько-український Союз” Івана Симоненка і громадська організація ”Єдина Батьківщина”. З'їзд учасників нового блоку пройде в Києві 10 грудня, після чого подібні угоди про спільну участь у виборах 2006 року будуть підписані на регіональному рівні.

    «У ході з'їзду 10 грудня також планується розглянути питання про те, хто буде представляти Одеську область від ПСПУ на виборах у Верховну Раду”, відзначила Ельза Трошина. Вона підкреслила, що за виділеними ПСПУ квотами балотуватися у Верховну Раду будуть 20 кандидатів, ”імена яких уже відомі”. ”Однак це питання вирішувалося ще до того, як був створений блок Наталі Вітренко, і не виключено, що список буде мінятися”, - відзначила Ельза Трошина.

    Депутат
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.