• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Юрій Артеменко: Ми втілимо в життя ідеологію нашого лідера

    Опубликовано: 2005-12-07 17:09:00
    "Формування виборчих списків почнеться після міжпартійний з’їзду, який відбудеться 17 грудня за участю делегатів від всіх політичних партій, які увійшли до блоку "Народний Союз Наша Україна", - сказав сьогодні журналістам голова ради Запорізької обласної організації Політичної партії "Народний Союз Наша Україна" Юрій Артеменко.
     
    "Як відомо, першим у виборчому списку "Нашої України" за вимогою обласних парторганізацій був Президент України Віктор Ющенко. Він прийняв рішення, до речі, цілком очікуване, не брати участі у парламентських виборах. Але це не послабить позиції партії", - зазначив Артеменко.
     
    "У нас є багато людей, які на високому рівні можуть втілювати ідеологію нашого лідера в життя. Це, насамперед, Юрій Єхануров, рейтинг якого останнім часом різко зростає. Серед наших партнерів, які йтимуть з нами в одному блоці, відзначив би Анатолія Кінаха", - наголосив він.
     
    "Взагалі, ідеологія з’їзду полягала в тому, щоб загальний виборчий список був представлений відомими діячами економічної галузі, культури, політики. Тому нічого дивного, що з нами можуть бути такі відомі люди як співак Святослав Вакарчук, поетеса Оксана Забужко, боксери брати Клички", - сказав Артеменко.

    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.