• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • СДПУ(О) на з'їзді 12 грудня прийме рішення про участь у парламентських виборах і формуванні політичного блоку

    Опубликовано: 2005-12-07 17:14:00
    Соціал-демократична партія України (об'єднана) 12 грудня на з'їзді прийме рішення про участь у парламентських виборах 26 березня 2006 року і про створення політичного блоку.

    Про це повідомив керівник фракції СДПУ(о) у Верховній Раді України Леонід Кравчук 6 грудня на прес-конференції в УНІАН. "Секретаріат партії вже прийняв рішення про створення політичного блоку для участі в парламентських виборах. І список кандидатів у депутати затверджуватиметься на з'їздах тих партій, які увійдуть до блоку", - сказав Л.Кравчук. Він уточнив, що зараз мовиться про блокування СДПУ(о) з партіями "Жінки за майбутнє" і "Центр".

    Він також повідомив, що політичний блок, який формується, розраховує одержати на парламентських виборах близько 7% голосів. "Кожна партія ставить свої амбіції, виходячи з існуючих реалій і соціологічних досліджень про ставлення суспільства до партії. Ми розраховуємо сформувати солідну фракцію. Але амбіції: формувати уряд ми не ставимо. Наше завдання - взяти участь у цьому процесі, а не виступити ініціаторами", - зазначив він.

    Л.Кравчук упевнений, що в список виборчого блоку, який формується, буде включений голова СДПУ(о) Віктор Медведчук. "Якщо партія формує блок, то, звісна річ, лідер партії має бути представлений у списках. Медведчука демонізували, зокрема й попередня влада, якій було вигідно всі свої проблеми на когось перекласти. Вона й переклала їх на Медведчука. Але, якби він був винен у тому, в чому його звинувачують, повірте, нинішня влада, що вже рік веде боротьбу проти Соціал-демократичної партії, зробила б усе, щоб голова партії був у тому стані, в якому вона хотіла б його бачити", - вважає він.

    Голова фракції СДПУ(о) з задоволенням підкреслив, що В.Медведчуку ніяких конкретних звинувачень не пред'явлено. "Демонізація і громадська думка - це різні речі. І наше завдання розповісти людям правду, хто є хто в нинішньому політикумі", - додав він. Л.Кравчук також повідомив, що СДПУ(о) не має наміру дивувати українське суспільство великою кількістю співаків і спортсменів у списках кандидатів від партії в народні депутати України. "Співаки мають співати, а спортсмени - займатися спортом. Це їхня якнайкраща робота. До парламенту мають прийти законодавці, тому що головне завдання парламенту - писати якісні закони. Чому в Україні такі проблеми в економіці? Тому що куди не кинь, закони неякісні і непрофесійні. Чому? Тому, що їх приймають співаки. Місце співаків - на сцені і задовольняти естетичні смаки людей", - вважає він.
     
    Прес-служба СДПУ(О)
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.