• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Білоцерківська міська організація Партії регіонів об’єднує політичні сили у боротьбі за інтереси жителів міста

    Опубликовано: 2005-12-09 09:56:00
    За ініціативою міської організації Київського обласного відділення Партії регіонів, яку очолює депутат Київської облради Володимир Гламазда, відбулася зустріч лідерів найбільш впливових політичних сил міста, що братимуть участь у виборах. Учасникам зібрання було запропоновано розглянути угоду про основні принципи та засади організації виборчого процесу 2006 року в місті Біла Церква. Цією угодою сторони мали підтвердили своє прагнення того, щоб вибори в місті пройшли „на засадах демократичності, вільного волевиявлення поглядів кожного виборця, рівних прав кандидатів на посаду міського голови та кандидатів у депутати до міської ради, прозорості, дотримання принципів чесності, свободи слова, конкретності, публічності й відкритості в ході виборчого процесу”.

    Присутні вирішили відмовитись від застосування «брудних» технологій та пообіцяли коректно проводити агітацію, пояснювати виборцям переваги своїх програм, а не змагатися в чорному піарі.

    Основна думка, на якій зійшлися лідери міських організацій політичних партій, полягала в тому, що у них, незважаючи на різні ідеології й політичні платформи, є те, що їх всіх об’єднує - рідне місто, його мешканці, заради яких та в ім’я яких і мають вестися виборчі змагання. Адже вибори закінчаться, а у цьому місті їм доведеться жити і працювати далі.

    Під час зустрічі надходили пропозиції щодо конкретизації окремих положень угоди та розробки спільних заходів на період виборів. Пролунала також думка об’єднати зусилля політичних сил з метою висунення на посаду міського голови єдиного кандидата – людини, яка б користувалася довірою більшості жителів міста.

    Угоду від міських парторганізацій підписали В.Гламазда (Партії Регіонів), К. Бугайчук (СДПУ(о), А. Плешаков (КПУ), В. Шугалія (СПУ), І. Головацький та І. Манич (Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»), І. Тютюник (НДП), Л. Кукса (ПСПУ), В. Рабенок (ПЗУ), П. Бодрик (НП), Е. Якушев (ПППУ).

    Не поставив підпис під угодою голова міської організації політичної партії „Пора” Є. Шутий. Мотивував це тим, що він зазнав утисків від попередньої влади під час минулих виборів.

    Для всіх учасників виборчих перегонів, які бажають, щоб вибори 2006 року у місті Біла Церква пройшли толерантно, чесно і прозоро, Угода залишається

    Інформаційний сервер Партії регіонів

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.