• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Народники Буковини визначили свою п’ятірку до ВРУ

    Опубликовано: 2005-12-09 15:17:00
    8 грудня третій етап восьмої Чернівецької обласної конференції Народної Партії затвердив шість претендентів в кандидати до партійного списку НП у Верховну Раду. До парламентської шістки ввійшли відразу три діючих народних депутати, лісівник, ветеринар та аграрій. Третій етап обласної конференції Народної Партії до партійного списку у Верховну Раду рекомендував партійному з’їзду включити народного депутата, першого космонавта України Леоніда Каденюка, народного депутата, освітянина Михайла Бауера, який довший час керував освітою Буковини, народного депутата Геннадія Станецького, якого нещодавно обрали головою облорганізації НП.
     
    До списку включено також директора Чернівецького держлісгоспу, депутата облради Володимира Дарчука, який до цього за кількох губернаторів керував лісовим господарством області. Він був головою облорганізації спочатку АПУ, а потім НП, але для новопризначеного голови ОДА Миколи Ткача став об’єктом, боротьбу за звільнення якого з посади начальника обласного управління лісового господарства було визначено одним з пріоритетних завдань нової владної команди. На мандат народного депутата від народників Буковини претендують і заступник начальника управління ветеринарної медицини Георгій Гараздюк та начальник управління сільського господарства Сторожинецької РДА Іван Петращук.
     
    Основним козирем народників на парламентських виборах голова облорганізації НП Геннадій Станецький назвав послідовність та прогнозованість своєї політичної сили для виборців.
     
    Народний депутат Михайло Бауер, який був обраний до цього скликання парламенту у мажоритарному 204-му виборчому округу Буковини, заявив, що має намір продовжити діяльність у ВРУ, бо ще не виконав всі свої обіцянки виборцям, зокрема він збирається добудувати Магалянську ЗОШ та продовжити газифікацію рідного Глибоцького району.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.