• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Член Політради Партії регіонів Микола Круглов прокоментував візит держсекретаря США Кондолізи Райс до України

    Опубликовано: 2005-12-09 16:36:00
    «Коли до нас перед виборами приїздить високопосадовий урядовець, я оцінюю це як втручання у внутрішні справи країни, як спробу тиску і надання бонусів тій або іншій політичній силі», - заявив парламентарій.

    На думку М.Круглова, «сьогодні, починаючи від Бжезинського, всі приїздять з однією метою – помирити Ющенка і Тимошенко. Сам факт приїзду Райс, зустрічі напередодні і в день з'їздів про це говорять». «А чому вона зустрілася тільки з одним лідером, а чому з іншими ні? Чому за «круглим столом» не зібрали лідерів усіх політичних партій», - запитав депутат і відповів: «Бо іншої мети, крім примирення між собою «помаранчевих», я не бачу».

    Він вважає, «недаремними» надання преференцій одній політичній силі: «Свого часу говорили, що Тимошенко не бажає їхати в США, бо там не вирішено питання з Лазаренком. Тепер її запрошують. Кожен лідер може їздити туди, куди хоче. Але чому Тимошенко запрошують під час виборів, і після того, як оголошена перша п'ятірка, посадовців іншої сторони? Тимошенко ж не посадовець».

    «Напевно, про чесні і демократичні вибори нам варто забути. Гостей зі всіх кінців світу буде багато. Але головне, щоб вони знову не розтягли Україну. Радянський Союз розвалився через зовнішню політику, у нас сьогодні також - головні проблеми виникають в зовнішній політиці. Від того, що ми не можемо знайти нормальне співвідношення внутрішньої і зовнішньої політик, страждає наше суспільство», - наголосив М.Круглов.

    Інформаційний сервер Партії регіонів

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.