• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нестор Шуфрич: Мета "помаранчевої революції" - перетворення України у всесвітній смітник?

    Опубликовано: 2005-12-09 17:00:00
    Учора, 8 грудня, під час візиту на Чорнобильську АЕС, Президент заявив про можливості поховання іноземних ядерних відходів в Україні.

    Коментуючи цю заяву Ющенка, народний депутат України перший заступник Голови СДПУ(О) Нестор Шуфрич заявив журналістам: "Ця влада у своєму прагненні догодити Заходу навіть не замислюється над тим, що після її правління Україна може опинитися не тільки в ситуації з повністю зруйнованою економікою, але й стати зоною екологічного нещастя".

    "Звичайно, це західні країни зацікавлені в тому, щоб на території їхніх держав не було ядерних і хімічних відходів. Зрозуміло й те, що доля України їх мало хвилює. Організована за їхніми ж, "забугорними", політтехнологіям "помаранчева революція" відкрила дорогу Ющенку для перетворення нашої країни у всесвітній смітник", - вважає Шуфрич.
     
    Прес-служба СДПУ(О)

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.