• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На виборах на Майдані кияни проголосували за БЮТ

    Опубликовано: 2005-12-13 10:20:00
    У Києві підвели підсумки акції «Парламентські вибори на Майдані». Згідно з результатами голосування, лідером імпровізованих виборів до Верховної Ради за партійними списками став Блок Юлії Тимошенко, за який віддали свої голоси 37,8% киян.
     
    Про це розповів сьогодні на прес-конференції голова Молодіжної Центральної виборчої комісії, що працює під патронатом Всеукраїнської організації "Молодь – надія України", Вадим Гладчук, презентуючи результати голосування, що проводилося 10 грудня на Хрещатику.
     
    Молодіжна ЦВК та Молодіжна Київська міська територіальна виборча комісія підготували 500 бюлетенів, в які були внесені 10 політичних партій: Комуністична партія України, “Народний Союз Наша Україна”, Соціалістична партія України, Народна партія, Українська народна партія, Партія регіонів, Блок Юлії Тимошенко, партія "Єдність", Прогресивна соціалістична партія України та Громадська партія "Пора". Опитування електоральних симпатій тривало понад три години.
     
    За словами Гладчука, у скриньці для голосування було виявлено 481 бюлетень, з них 26 бюлетенів молодіжною ЦВК були визнані недійсними, тому що у деяких з них виборці голосували одночасно за дві та більше політичних партій, 6 виборців дописали не внесену до бюлетеня Партію зелених України, також кілька бюлетенів взагалі виявилися без позначок.
     
    У 48 бюлетенях виборці поставили позначку навпроти слів "не підтримую жодної партії та блоку". За запропоновані Молодіжною ЦВК політичні партії загалом проголосувало 407 виборців. Згідно з результатами вуличного голосування, у Києві друге місце посіла Партія регіонів (16,2%); третє – НСНУ (13,5%). Крім цього, 3-відсотковий бар’єр подолали ще 5 партій: СПУ – 8,8%; КПУ – 5,9%; НП – 5,7%; УНП – 4,7%; ГП "Пора" – 3,9%. ПСПУ та “Єдність” набрали менше 3% - 2,5% та 1% відповідно.
     
    Про це повідомляє кореспондент ELCOMART - Выборы2006
     
    ELCOMART - Выборы2006
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.