• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кравчук: У вересні, коли блок існував умовно, соціологічні дослідження виявили, що він може набрати не менше 3,5%. Тепер він може претендувати на 7-10 % голосів

    Опубликовано: 2005-12-13 10:22:00
    Рівненські республіканці взяли участь у ІІ з’їзді Республіканської партії України 9 грудня 2005 року, на якому розглядалося питання входження РПУ до виборчого блоку. Як повідомив 12 грудня голова РОО РПУ Віталій Станкевич, на з’їзді прийняте рішення про входження РПУ до виборчого блоку з Всеукраїнським об’єднанням «Жінки за майбутнє», Соціал-демократичною партією України (об’єднаною), а також політичною партією «Центр». Республіканці запропонували, щоб блок очолив перший Президент України Леонід Кравчук та рекомендували міжпартійному з’їзду учасників блоку затвердити відповідну його назву – «Блок Кравчука». Про це повідомляє прес-служба РПУ.

    «Рішення про блокування базується на ідеологічному спорідненні учасників об’єднання, – зазначив голова РОО РПУ. – Точками дотику є реформування системи влади, а також загальне бачення зовнішньої політики, пріоритетом якої повинен стати розвиток відносин зі стратегічними партнерами України, у першу чергу – з Росією, а також винесення на референдуми важливих суспільно значимих питань (таких як вступ у НАТО).

    З’їзд також ухвалив рішення поширити повноваження виборчого блоку політичних партій на вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів на території України.

    Учасники з’їзду вповноважили голову РПУ Юрія Бойка укласти угоду про утворення виборчого блоку політичних партій для участі у виборах народних депутатів України 26 березня 2006 року.

    Леонід Кравчук, який був присутній на з’їзді РПУ, вже висловив прогноз щодо того, який успіх на виборах може мати майбутній блок: «У вересні, коли блок існував умовно, соціологічні дослідження виявили, що він може набрати не менше 3,5%. Тепер, коли блок оформлюється, він може претендувати на 7-10 % голосів».

    Депутат
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.