• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • До виборів у місцеві Ради готуються і на Миколаївщині

    Опубликовано: 2005-12-13 11:49:00
    Прес-секретар Миколаївської обласної організації НРУ Ігор Столяров повідомив, що у Миколаєві на засіданні крайової організації Народного Руху України обговорили перебіг підготовки до виборів у місцеві органи влади. Коаліція "Сила народу" вважає, що перемога прихильників нинішнього Президента на місцевих виборах є не менше важливою ніж виборчі перегони до парламенту.
     
    На засіданні мали слово представники організацій НРУ з усіх районів області. Вони розповіли про ситуацію, яка складається на Миколаївщині напередодні виборчих перегонів та звернули увагу на наявні проблеми. Мова йде про перспективи формування виборчих блоків на місцях.
     
    Прийнята ухвала з рекомендацією створити у всіх районах області коаліції з представників політичних партій, які підтримують нинішнього Президента України і спільними зусиллями взяти участь у виборчій кампанії 2006 року.
     
    Мова йшла і про формування виборчих списків коаліції "Наша Україна" на вибори у місцеві Ради у Миколаївській області.
     
    За словами народного депутата України Юрія Діденка, учасники засідання крайової Ради НРУ висловили занепокоєння з приводу непорозумінь, які нині виникають між прихильниками глави держави. Він висловив сподівання, що найближчим часом усі наявні проблеми подолають, що зробить можливість перемоги на майбутніх виборах ще більшою реальністю.
     
    "Сьогодні на Миколаївщині є достатньо впливовий електорат Віктора Ющенка. Партії, які входять бо нинішнього блоку "Наша України", мають шанси досягти кращих результатів ніж це було у 2004 році. Великою небезпекою залишається можливість розпорошення, перш за все, союзників, які мали б спільно переконати виборців ще раз підтримати ідеї і програму прихильників Віктора Ющенка", зазначив народний депутат України Юрій Діденко. Він далі продовжив: "Сьогодні представникам блоку Віктора Ющенка є що сказати своїм виборцям. Є досягнення, які демонструються на найвищому рівні. Є досягнення на теренах області. В рамках програми "Нова влада - нові можливості" на Миколаївщині проведена велика робота".
     
    Нині громадські приймальні народного депутата України Юрія Діденка працюють у всіх районах Миколаївській області. Саме до них звертається чимало людей, які пропонують свою підтримку саме блоку Віктора Ющенка "Наша Україна". Підготовка до виборчих перегонів у районах області та Миколаєві триває.
     
    Служба Комунікації Народного Руху України
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.