• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Партію Кірпи очолить директор «Укрзалізниці»

    Опубликовано: 2005-12-13 16:02:00
    Політрада партії «Відродження» рекомендує вибрати головою партії нинішнього директора Державної адміністрації залізничного траспорту «Укрзалізниця» Василя Гладких. Про це на прес-конференції у вівторок повідомив сам Гладких.

    «Політрада рекомендувала мене главою партії і, якщо залізничники мене підтримають, я погоджуся», - сказав він. За словами Гладких, з’їзд партії, на якому розглядатимуться питання обрання керівництва, відбудеться 18 грудня.

    Що стосується участі у виборах партії, то Гладких відзначив, що зараз розглядається варіант участі «Відродження» в блоці з партією «Третя сила». До блоку так само увійдуть депутати, які зараз представлені в парламенті групою «Довіра народу».

    Нагадаємо, що в червні 2004 року Міністерство юстиції зареєструвало політичну партію «Відродження». 16 червня 2004 року міністр юстиції Олександр Лавринович вручив свідоцтво про реєстрацію голові «Відродження», міністрові транспорту Георгію Кірпі.
     
    proUA.com
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.