• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • „Юля-танкістка” і собака

    Опубликовано: 2005-12-14 10:51:00

    Продовжує радувати народ своїми театральними постановками відомий режисер і актор одночасно, претендент на посаду Прем’єр-Міністра України Юлія Тимошенко. Ось і під час свого недавнього візиту до Харкова прямо біля аеропорту була влаштована невеличка сценка, яка мала б вибити сльозу в сентиментальних домогосподарок. В якості "рояля в кущах" виступило щеня в коробці, яке було подароване екс-прем’єрці прихильниками. Юлія Володимирівна тут же вирішила назвати пса Булатом. Так як називається новий український танк, який вперше цього року удостоївся бюджетного фінансування. Вибір імені був символічним і логічним одночасно. І дійсно, не називати ж собаку "ХТЗ" або "Барабашом" (Барабашовка – найбільший у Харкові ринок, який контролюється одним з соратників ЮВТ).

    Після цього Юлія Володимирівна, звичайно ж, поїхала на завод імені Малишева. Під час мітингу в цеху вона пообіцяла керівництву та робітникам, що при її майбутньому прем’єрстві державне замовлення на виробництво танків буде суттєво збільшене. Звідки візьмуться на це кошти в держбюджеті пані Юлія, як завжди, не уточнила. Втім, керівництво й так задоволене рівнем фінансування, передбаченим проектом на наступний рік. Але воно про це скромно промовчало, бо грошей ніколи багато не буває. А раптом і справді?

    Однак головною родзинкою харківського візиту пані Тимошенко стало дещо інше, на чому журналісти не дуже акцентували свою увагу. А даремно. Адже під час свого виступу Юлія Володимирівна прямо звинуватила Рината Ахметова та Віктора Пінчука у спробі дати хабара в триста мільйонів американських доларів за можливість укладення мирової угоди по Криворіжсталі. Кому і за яких обставин пропонувалися гроші, сказано не було. У стилі Зінченка.

    Невідомо, чи зреагують названі олігархи на висунуті звинувачення. А було б цікаво...

    Прес-служба Народної Партії

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.