• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зелені проти ініціативи Президента України щодо ввезення на територію держави відпрацьованого ядерного палива

    Опубликовано: 2005-12-14 17:15:00

    14 грудня на Вічевому майдані в Івано-Франківську активісти обласної організації Партії зелених України проводили опитування іванофранківців про ставлення до можливого ввезення в Україну ядерного палива. Про це повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.

    Біля намету з партійною символікою і написами: «Зелені проти ввезення ядерного палива!», «Ядерним відходам – ні!» активісти роздавали перехожим Звернення ПЗУ до Президента України Віктора Ющенка, у якому йдеться: «Завезення до нашої країни відпрацьованого ядерного палива буде прямим і кричущим порушенням фундаментальних екологічних прав людини, закріплених у Конституції України. Президент як гарант Конституції, має протидіяти подібним ініціативам, а не підтримувати їхнє впровадження. Зелені ніколи не погодяться із перспективою перетворення України на ядерний смітник. ПЗУ пропонує вам, пане Президенте, публічно й остаточно відмовитись від ідеї завезення в Україну відпрацьованого ядерного палива чи радіоактивних відходів. У разі незмінності проголошених Вами намірів, зелені розпочнуть активну безстрокову кампанію протесту, котра матиме як національний, так і європейський вимір».

                                                     «Західна iнформаційна корпорація»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.