• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бютівці Буковини оголосили свій ударний кулак

    Опубликовано: 2005-12-15 11:54:00
    Голова Чернівецької облорганізації ВО «Батьківщина» Петро Гасюк 13 грудня в прямому ефірі місцевої телекомпанії ТВА оприлюднив склад першої п’ятірки партійного списку до обласної і міської рад. Крім цього він заявив, що на виборах Чернівецького міського голови БЮТ не матиме свого кандидата, а підтримуватиме діючого мера Миколу Федорука, якщо він балотуватиметься на цю посаду.
     
    За його словами, основним критерієм підбору кандидатів до партійних списків є чесність, порядність, здатність повести за собою інших людей, відсутність будь-яких звинувачень у корупції, кримінального минулого, а також натяків на те, що кандидат на своєму робочому місці не відповідає займаній посаді. Він зазначив, що при формуванні списків обов’язково враховувалася позиція кандидата у період перебування БЮТ в жорсткій опозиції до влади, окремі кандидатури включалися до списку на конкурсній основі. За словами Петра Гасюка, у списках БЮТ до рад усіх рівнів є люди, на яких можна рівнятися – це керівники підприємств, які мають найкращі показники виробничої діяльності, авторитетні юристи, вчителі, медики, загалом лідери територіальних громад, яких готові підтримати люди.
     
    До першої п’ятірки претендентів до партійного списку БЮТ в депутати обласної ради увійшли голова облорганізації ВО «Батьківщина» Петро Гасюк, керівник партійної фракції в обласній раді, екс-голова обласної ради Іван Шилепницький, голова обласного відділення ВТУМ «Просвіта», історик-етнограф, професор Чернівецького нацуніверситету Георгій Кожелянко, екс-заступник Держмитслужби України, а нині керівник Вадул-Сіретської митниці, відомий своїми антикорупційними викриттями, Микола Салагор, заступник голови облорганізації «Батьківщини» Сільва Віщук.
    П’ятірку БЮТ у міську раду очолили секретар Чернівецької міськради Троян Єремічук, керівник ПМК-76 Василь Каглянчук, начальник відділу у справах сім’ї та молоді міської ради Наталія Коцур, відомі підприємці – батько маленької зірочки української естради Алінки Гросу Михайло Гросу та керівник фракції «Батьківщина» в міській раді Іван Боднарь.
     
    Петро Гасюк оприлюднив і позицію БЮТ на виборах Чернівецького міського голови. Він заявив, що партія не матиме свого кандидата, а підтримуватиме діючого мера Миколу Федорука, оскільки саме він може дати раду складному міському господарству, користується довірою громади, а його діяльність на посаді мера відповідає основним засадам партійної програми БЮТ.
     
    Петро Гасюк зауважив, що оприлюднені п’ятірки партійних списків ще не є остаточними, вони обговорюватимуться на обласній та міській партконференціях і БЮТ готова вислухати всіх буковинців, які мають зауваження до цих кандидатур
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.