• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Луцьку СПУ, «Батьківщина» та УРП «Собор» розпочали мітинг протесту

    Опубликовано: 2005-12-15 11:56:00
    Зранку, 15 грудня, біля Луцької міської ради розпочався мітинг, організований міськими організаціями СПУ, «Батьківщини», УРП «Собор» на якому зібралося понад 200 чоловік. Основна вимога – відмінити підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. Не дивлячись на заклики організаторів, пенсіонери, яких є більшість серед присутніх, вже двічі перекривали рух біля міськради і обіцяють пікетувати місцеву владу безстроково. Про це повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
     
    На мітингу вже виступили лідери міських організацій соціалістів та бютівців, депутати міської ради від цих партій. Зокрема, як запевнив присутніх голова фракції «Батьківщина» у Луцькій міській раді Володимир Литвинюк, на сьогоднішній сесії депутати від СПУ, «Батьківщини», НСНУ вимагатимуть поставити питання про відміну незаконного рішення міськвиконкому щодо підвищення тарифів.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.