• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Києві відбувся міжпартійний з'їзд політичних сил, що входять до Блоку Павла Лазаренка

    Опубликовано: 2005-12-15 12:26:00
    На порядку денному лише 2 питання - затвердження програми та першої п'ятірки. До блоку входять три політичні сили: партія "Громада", Соціал-демократична партія та Соціал-демократичний союз. Перша п'ятірка виглядає наступним чином: Павло Лазаренко, Іван Лазаренко (брат Павла Лазаренка), який займається аграрним бізнесом у Дніпропетровській області. 3-й номер - лідер Соціал-демократичної партії Ураїни Юрій Буздуган.
     
    4-й номер - лідер Соціал-демократичного союзу Сергій Пересунько. 5-й номер - журналістка з Дніпропетровська Тетяна Шилова.

    Юрій Буздуган, лідер СДПУ:
     
    - Критерій один - приналежність до тієї чи іншої партії, яка увійшла в коаліцію. В коаліцію увійшли три партії - Соціал-демократична партія України, яку очолюю я, партія Соціал-демократичний Союз, яку очолює Сергій Пересунько, і партія Громада, яку очолює Лазаренко, якого ви всі знаєте.

    Головною подією для делегатів стало віртуальне спілкування з лідером своєї партії. Лазаренко спілкувався з однопкртійцями телефоном. Він заявив, що судове рішення у США буде оголошене у березні.

    Павло Лазаренко, лідер Блоку Лазаренка:- Обставини не дали мені змогу бути в залі. Але я разом з вами. І найближчим часом буду разом з вами, буду в Україні.

    Делегати сподівваються, що відсутність в Україні Лазаренка протягом останніх семи років не стане перешкодою для реєстрації його кандидатом у депутати, адже перебував він за межами країни не по своїй волі.
     
    5 канал
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.