• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Володимир Стретович: Прогресивна частина суспільства проти недоторканності депутатів усіх рівнів

    Опубликовано: 2005-12-15 15:28:00
    Голова партії "Християнсько-Демократичний Союз" Володимир Стретович сьогодні прокоментував ініціативу Президента стосовно відміни депутатської недоторканності. У розмові з кореспондентом сайту RAZOM він, зокрема, зазначив: "Коли у вересні на початку сесії тоді ще незібраний, розбалансований Парламент прийняв рішення про надання недоторканності депутатам місцевих рад, ми одразу ж після голосування направили листа Президенту з проханням накласти на цей закон вето. І Президент, до речі, неодноразово підкреслював, що він проти недоторканності депутатів усіх рівнів".
     
    "Подальші події показали, що громадськість абсолютно не сприймає нововведення щодо недоторканності депутатів, - сказав голова ХДС. - Тому Президент і зініціював невідкладний розгляд законопроекту, у якому йдеться про необхідність скасувати статтю 30 щодо згоди відповідної ради на притягнення депутата до кримінальної відповідальності та про розширення прав прокурорів стосовно порушення справ проти депутатів місцевих рад".
     
    "Ми всіляко підтримуємо цю ініціативу Президента і закликатимемо парламент голосувати за цей законопроект", - додав Володимир Стретович.

    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.