• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кожному депутату – по «вибуховому пакету» - акція партії "ПОРА"

    Опубликовано: 2005-12-15 15:30:00
    Сьогодні зранку біля Верховної Ради активісти «ПОРИ» вручали депутатам «вибуховий пакет» законопроектів. Насправді пакет виглядав не загрозливо, а радше симпатично – жовта папка з набором пропонованих партією «ПОРА» восьми «економічних» законопроектів, які комплексно мають назву «Проект розвитку».
     
    «Проект розвитку» зорієнтований на малий та середній бізнес. Зокрема, це пропозиції доповнення до Закону «Про податок на додану вартість», законопроекти зі зміни оподаткування прибутку підприємств, а також законопроект, що стосується єдиного соціального податку, моделі СЕЗ тощо (всі законопроекти читайте на сайті ГП «ПОРА» в розділі «Проект розвитку»).
     
    «ПОРА» переконана: цей пакет законопроектів необхідний для пожвавлення економічного життя країни і його слід враховувати водночас із розглядом державного бюджету України на 2006 рік.
     
    Жоден депутат не залишився без «вибухового пакету» - активісти «ПОРИ» стояли біля кожного із шести під’їздів будинку Верховної Ради. А все подвір’я ВР було оточено парканом жовтих прапорів «ПОРИ».
     
    Прес-служба партії "ПОРА"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.