• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Безсмертний заспокоює Тимошенко і дивується Януковичу

    Опубликовано: 2005-12-15 17:45:00
    "Після бензинової і цукрової криз Юлії Володимирівні необхідно бути емоційно стриманішою в оцінках економічної ситуації в України", - заявив голова Блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний коментуючи журналістам заяву Юлії Тимошенко щодо можливої відставки уряду Юрія Єханурова. "Пора припинити міряти політику короткою лінійкою виборчих інтересів. Час прийшов думати масштабами національних інтересів. Сьогодні виразником цих інтересів є Президент і Уряд", - сказав він. За його словами "така позиція – ніж в спину Україні під час важливих для всієї країни переговорів". "В таких ситуаціях не словом, а ділом перевіряється єдність помаранчевої команди", - заявив Роман Безсмертний.
     
    "Крім того, - зауважив він, - "занепокоює українська опозиція, яка спокійно реагує на підвищення Росією цін на газ і не дає цьому політичної оцінки".

    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.