• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Петро Димінський відмовився від 71 номера у списку БЮТ до ВРУ, «тому що Юлія Тимошенко не є самостійною політичною фігурою

    Опубликовано: 2005-12-19 15:25:00
    «Народний депутат України Петро Димінський відмовився від 71 номера у списку БЮТ до ВРУ, «тому що Юлія Тимошенко не є самостійною політичною фігурою». Про це він заявив сьогодні, 19 грудня, під час прес-конференції у Львові.
     
    «Перед з’їздом я зустрічався з Юлією Володимирівною. Вона запропонувала мені 71 місце в списку. Після цього я попросив показати мені весь список. І коли я побачив оточення Тимошенко, яке йде у Верховну Раду, я відмовився іти з нею на вибори. Ми починали розмову вдвох: Тимошенко і я. А закінчили вчотирьох: Тимошенко, я, Турчинов і Бродський. Я не маю на неї образи. Якщо мені доведеться працювати у Верховній Раді, я допомагатиму Ющенку і Тимошенко. Але Юлія Володимирівна зараз не є самостійною політичною особою, котра може вирішувати завдання що стоять перед БЮТ», – наголосив П.Димінський.
     
    Він відмовився назвати прізвища, які не задовольнили його у списку БЮТ. «Подивіться на список і вам самим усе стане зрозумілим», – підкреслив нардеп.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.