• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • За два місяці чисельність Партії регіонів у Закарпатській області збільшилася на 700 членів партії

    Опубликовано: 2005-12-20 10:01:00
    За останні два роки більшості районним організаціям Партії регіонів Закарпатської області вдалося досягти більшого у розбудові партії, ніж за весь попередній період їхньої діяльності. Імпульсом для прискореного зростання кількості партійних організацій і членства в них стали близькі вибори. Активісти усвідомлюють: для успіху на виборах до місцевих рад і органів місцевого самоврядування наявність у місті, селищі чи селі легалізованого партосередку стає вирішальним фактором.

    Наперед вийшли гірські райони — Воловецький, Великоберезнянський, Міжгірський, Свалявський, а також напівгірський Іршавський. У перших двох із них практично у кожному селі чи селищі, де є ради, сьогодні діють легалізовані партійні організації; у решті легалізованими партосередками охоплено не менш ніж три чверті населених пунктів. У рівнинному Берегівському районі, який раніше пас задніх у партійній розбудові, протягом двох місяців ситуація теж змінилася до невпізнанності: легалізованими партосередками тут охоплені всі населені пункти.

    Заступник голови обласного відділення ПР Віктор Мацола вважає, що кардинальним зрушенням у цій роботі посприяло розгортання виборчих штабів. Саме вони взяли на себе весь тягар агітаційно-пропагандистської роботи. Поміж усіма кращими на цій ділянці є голова Берегівської районної парторганізації Ігор Свищо, а також начальник виборчого штабу ПР у Великоберезнянському районі Іван Олійник.

    Загалом партійні ряди за два місяці зросли на 700 членів. Тепер перед головами районних, міських організацій та начальниками штабів поставлено завдання: на фініші календарного року довести чисельний склад Партії регіонів у Закарпатській області до 9 тисяч осіб. Взяття цього рубежу дозволить регіоналам де-факто стати найбільш чисельною партійно-політичною силою у краї за Карпатами.

    Інформаційний сервер Партії регіонів
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.