• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Борис Загрева – 11-й у блоці Костенка і Плюща

    Опубликовано: 2005-12-20 10:36:00
    Міжпартійний з’їзд Українського народного блоку Костенка і Плюща затвердив список кандидатів у народні депутати України. Борис Загрева – 11-й у списку блоку. Про це  повідомили 19 грудня у прес-службі ВОО УНП.
     
    З’їзд розглянув три головні питання: ухвалення проекту передвиборчої програми блоку; про поширення повноважень блоку на вибори депутатів ВР АР Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів на всій території України, а також затвердив список кандидатів у народні депутати. Участь у роботі з’їзду взяли 252 представники партій, що задекларували свою участь у блоці. Серед гостей з’їзду були заступник голови польської правоцентристської партії «Право і справедливість» Адам Ліпінській та голова Східного секретаріату партії Міхал Дворчик. Партія «Право і справедливість» перемогла на останніх парламентських виборах у Польщі, що відбулися у 2005 році. Її кандидат переміг також на президентських виборах-2005. У травні 2004 року УНП та партія «Право і справедливість» підписали міжпартійну угоду про співпрацю.
     
    Також гостями з‘їзду були: Посол Республіки Азербайджан в Україні Т.Алієв, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польща в Україні Я.Ключковскі, радник-посланник РФ в Україні В.Лоскутов, Посол Республіки Білорусь в Україні В.Вєлічко, представники Фонду Шалімова, Асоціації українських банків, Спілки офіцерів України, Українського козацтва, Національної спілки журналістів України, ОУН та Національної спілки художників України.
     
    З‘їзд схвалив проект передвиборчої програми Українського народного блоку Костенка і Плюща – виборчого блоку Української народної партії, політичної партії «Україна Соборна» і Партії вільних селян і підприємців.
     
    Повноваження виборчого блоку Української народної партії, політичної партії «Україна Соборна» і Партії вільних селян і підприємців України поширюються також на вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів на всій території України.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.